Lovitura pe piata telofoniei mobile. ORANGE si TELECOM negociaza fuziunea!

in Evenimente

Cel mai mare operator de telefonie mobila din Franta, analizeaza posibilitatea de a inainta o oferta pentru a fuziona cu Telecom Italia. In urma acestei tranzactii, Orange Franta vrea sa-si consolideze pozitia pe piata europeana.

„Cred ca ar fi o tranzactie atractiva. Ne gandim la asta, dar momentan este doar o discutie interna”, a declarat Stephane Richard, directorul general al companiei franceze Orange.

Richard a precizat ca reprezentanti ai celor doua companii si-au prezentat punctele de vedere asupra unei posibile fuziuni, dar ca nu exista niciun fel de negociere intre cei doi operatori in acest moment.

Telecom Italia are o datorie de aproximativ 27 de miliarde de euro, evaluata ca nerecomandata pentru investitii, insa detine active valorose in Brazilia.

Piata telecomunicatiilor din Europa a inregistrat deja mai multe tranzactii mari, in conditiile in care companiile incearca sa-si consolideze pozitia si sa-si creasca profiturile. Anul trecut, tranzactiile in care au fost implicate companiile telecom in Europa au insumat 130 de miliarde de dolari, atingand cel mai inalt nivel din 2005 pana in prezent.

Sursa: Mediafax

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*