Lovitura pentru NATO. Cele patru tari membre care vor sa fie aparate de Rusia in caz de atac. Ce a ales Romania

in Extern

Cetatenii a patru tari membre ale NATO ar prefera ca in cazul unui atac sa fie aparati de catre Rusia, arata un sondaj Gallup ale carui rezultate au fost publicate vineri de Bloomberg.

Rusia a fost prima optiune populara in Bulgaria, Grecia, Slovenia si Turcia. Bulgarii si grecii ii considera pe turci principala amenintare.

Pe plan mondial, cetatenii din cele mai multe tari si-ar dori sprijin militar din partea Statelor Unite. Rusii si chinezii s-au desemnat unii pe ceilalti ca aliati preferati.

Un analist citat de Bloomberg remarca o diviziune intre tarile cu populatie majoritar ortodoxa si cele occidentale, cu unele exceptii: slovenii, desi cei mai multi sunt catolici, inclina catre Rusia, in timp ce romanii, desi ortodocsi, ii prefera pe americani

Sondajul Gallup a fost efectuat in perioada octombrie-decembrie 2016, pe esantioane de cate 1.000 de persoane din 66 de tari.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.