Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Lucrurile făcute bine se pot transforma, adeseori, în afaceri profitabile. Creșteți-va veniturile, cu un efort minim

in Articole

De multe ori, hobby-urile coincid cu activități care sunt cerute de piață. Dacă vă pricepeți să reparați un computer, să construiți o pagină web sau să faceți fotografii bune, nu ezitați. E bine să vă faceți cunoscuta oferta cât mai repede cu putință.

1. Stand-up Comedy

Consumatorii români de stand-up comedy formeză, de câţiva ani, un public aflat într-o continuă extindere, un public devenit fidel acestui tip de entertainment. Pub-uri, cafenele sau săli de spectacole precum Cafe Deko, La Scena, Club 99 oferă oportunități pentru pasionații de stand-up comedy care vor să-şi testeze talentul pe scenă, chiar şi contra cost. Trupe, precum Deko, Showtime sau Aristocrații, vă pot servi drept surse de inspirație.

2. Mentenanță IT

Aproape fiecare dintre voi deține un computer personal, însă puţini utilizatori știu să-l repare sau să-l mențină într-o stare bună de funcționare. Aici intervine rolul specialistului IT. Evident, clienții pot apela la o companie specializată, însă și un IT-ist amator reprezintă o opțiune. Prețul mai mic este avantajul competitiv principal al acestuia.

3. Fotografie

BeFunky_PeterLik-1.jpg

Peter Lik a primit pentru o singură fotografie suma de 6,5 milioane de dolari, aproape prețul plătit de un milionar român pentru un iaht FOTO: Wikipedia.org

Cu toţii avem aparate foto, un ochi pentru detalii și ceva cunoştinţe de editare foto primară. Pasul următor este să vă promovați pe o rețea socială (Facebook, de exemplu) pagina personală care, din ce se vede, trebuie neapărat să aibă cuvântul ”photography” în coadă. Cererile pentru ședințe foto nu vă vor ocoli, bineînțeles, în funcţie de vechimea şi nivelul de apreciere dobândite de fotograf. Există şi site-uri specializate care vă pot găzdui pozele. La început, probabil că veți obține venituri de până în câteva sute de euro pe lună.

4. Meşteşuguri

Produsele hand-made sunt la mare căutare, atât la noi, cât și în străinătate. Un website sau o pagină pe Facebook vă pot promova produsele: brăţări, coliere, ornamente, decorațiuni interioare ş.a.

5. Blogging

Blogging-ul reprezintă o preocupare relativ recentă. Câţiva bloggeri au reuşit să devină cunoscuţi în mediul online (Zoso sau Chinezu sunt cele mai la îndemână exemple), iar avantajele vin din faptul că popularitatea i-a transformat în influenceri, capabili să promoveze evenimente, produse, idei etc. Dacă aveți talent narativ și multă răbdare, urmați-le exemplul. Veniturile pot ajunge, în cele mai bune cazuri, și la sute sau chiar peste 1.000 de euro pe lună.

6. Web design şi graphic design

Dacă ați petrecut multe ore construind site-uri, nu trebuie să uitați că experiența voastră se poate transforma în bani. Astăzi, aproape oricine are nevoie de un site pentru a-și prezenta activitatea sau propriul business. Însă nu mulți se pricep să construiască un site functional și atractiv din punct de vedere grafic. Aici intervine rolul vostru.

7. Fitness şi alte sporturi

Pasiunea pentru sport se poate valorifica foarte bine, mai ales acum, când aspectul fizic şi sănătatea sunt printre cele mai de preţ aspecte. Fie că alegeţi să lucraţi ca antrenor de fitness, de tenis, de kangoo jumps sau înot, avantajele financiare vă vor aduce un plus de satisfacţie. De exemplu, o ședință de tenis se plătește, în medie, cu 10-15 euro.

8. Mecanică auto

În acest domeniu, principiul este asemănător cu cel din asistenţă IT. Sunt din ce în ce mai multe autoturisme, iar, în cazul defecţiunilor sau a lucrărilor de service, oricât de documentaţi ar fi proprietarii, specialistul este varianta finală.

9. Lecţii de muzică

Câţi dintre noi nu au vrut, în adolescenţă, mai ales, să înveţe să cânte la chitară, la pian sau la orice alt instrument muzical? Dacă ştiţi să cântaţi la un instrument şi vreţi să-i învăţaţi şi pe alţii, e momentul să începeţi meditaţiile.

10. Formaţii muzicale

Asemeni actorilor de stand-up comedy, formaţiile muzicale amatoare sau la început de drum sunt la mare căutare de patronii pub-urilor. Puteţi să câştigaţi şi bani şi să vă şi plimbaţi, în cazul în care aveţi cereri şi din afara localităţii.

11. Social Media

Cu atât de multe site-uri mici şi mari, este nevoie şi de o promovare pe măsură a conţinutului acestora, pe reţelele sociale, locul unde e adunată o mare parte a utilizatorilor de internet. La fel ca în Advertising, cunoaşterea publicului este cea mai importantă cerinţă pentru a promova eficient.

Citeste mai mult: adevarulfinanciar.ro

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate