Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Luna dragostei

in Diverse

Luna februarie înseamnă multe chestii pentru mulţi oameni. Spre exemplu, pentru un domn pe care îl cunosc io, e luna când nu bea. Că i-a zis doctorul să nu bea o lună pe an, şi cum e de 28 de zile e cea mai propice. Pentru alţii este luna iubirii. Mna, cum zicea şi Shakespeare, „What is love? Baby don’t hurt me, don’t hurt me, no more”.

Mie, sincer, mi se pare o decizie ciudată. În primul rând, cine dracu’ mai are chef de futut în cea mai friguroasă lună a anului? Şi nu numai că e extrem de friguroasă, dar mai e şi după alte două luni de frig. Nu mai ai nici măcar avântul ăla solar din decembrie când îi zici uneia „Pisi, hai să ne deschiloţăm, să ne aruncăm în mormanul ăla de zăpadă şi să ne frecăm unul de altul până o topim pe toată!”. Acuma nu îţi vine să zici decât „Pula mea, hai mai bine facem un vin fiert şi ne ţinem în braţe unu’ pe altu’ până dau ghioceii”. Pula mea e ca ghioceii. Când o vezi că dă din zăpadă deja e prea târziu.

Cred că dacă faci o medie a mărimii pulii, pe tot parcursul anului, în februarie este cea mai mică. Că stă strânsă de frig. E aşa de frig încât în februarie nici nu mă rad la ouă. Sacrific estetica zonei pentru termoizolare. Prost aleasă luna. Bine, poate e doar extrem de frig la mine acasă. Deşi nu cred că-s singurul care se cacă la copcă.

Totuşi, e singura lună în care bărbaţii pot mima orgasmul. O scoţi şi îţi sufli nasul pe spatele ei.

Şi în ea îs sărbătorile ălea cu dragostea. Mare căcat şi dragostea asta. E un rahat normal, care se întâmplă cel puţin o dată la 95% din populaţia globului, şi cu toate astea, toţi se simt speciali când o au. Simt nevoia să trâmbiţeze. Gen, ăia de pe messenger care îşi pun poze lingirind jumătatea la avatar. De parcă ar vrea să ne impresioneze pe noi. Să ne zică „ete băăă că pooot!”. Bravo băăăă, eşti normal. Clar motiv de laudă. E ca şi cum aş da eu petrecere pentru că am fix două coaie.

Şi cei mai penibili sunt ăia cu porecluţe pentru iubită. Îl vezi cât malu’ că zice „şi eu te iubesc, fufuletele meu pufos!” şi închid telefonu’, apoi se uită fioroşi spre tine şi zic, „coae, ce bem în seara asta?”. Nu ştiu, pula mea, eu mă duc să iau o bere. Îţi aduc şi ţie un suculeţ cu umbreluţă?

Iar o să plângă mamele voastre pe 14 că nu le-am sunat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate