Luptator de MMA provocat de doi RROMI! Va mai trebuie SMARDOIELI D-ASTEA? Va da TATA” !

in Articole

Un luptator profesionist de MMA din capitala a fost provocat zilele trecute de doi indivizi de etnie rroma.Din spusele autoritatilor, Ion Pascu s-ar fi intors de la sala in momentul in care, doi tineri l-au apostat si au inceput sa-l injure. Calm si calculat, luptatorul de MMA le-a spus celor doi tineri sa-si vada de treaba lor deoarece este foarte obosit si trebuie sa ajunga acasa.

105229

La un moment dat, unul dintre agresori ar fi sarit la bataie, lucru care l-a enervat pana peste cap pe Ion Le-a dat celor doi o bataie sora cu moartea, iar mai apoi a chemat ambulanta. A mers singur la sectia de politie unde a dat o declaratie.

Victimele intentioneaza sa faca plangere impotriva luptatorului, insa acesta sustine pe pagina sa de facebook ca n-are teama de nimic si ca a actionat pentru a se apara.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.