Mahatma Gandhi, un ”zeu” cu plăceri bizare. Înconjurat de tinere goale și mistuit de dragostea unui bărbat

in Articole/Personalitati

A devenit emblema păcii mondiale. Unicul om care a reușit să obțină independența poporului său fără război și vărsare de sânge, folosindu-se doar de puterea cuvântului, poate cea mai puternică armă, mânuită de minți strălucite. Mahatma Gandhi este văzut ca un ”zeu”, un lider absolut, însă nu pare să facă excepție de la regula nescrisă care spune că ”fiecare om are și partea lui întunecată”, iar secretele lui Gandhi au o tentă puternic sexuală.

Este căsătorit de părinți la vârsta de 13 ani, în anul 1884, cu o copilă cu un an mai mare decât el pe nume Kasturba. Cei doi trăiesc în casa familiei Gandhi și duc o viață aparent normală și fericită, mai ales că făceau parte din ”lumea bună” a Indiei, tatăl său, Mohandas Kaba Gandhi, fiind prim-ministru al peninsulei indiene Kathiawar.gandhi sotie

Totul s-a schimbat doi ani mai târziu când tatăl, agonizând pe patul de moarte, și-a dat sufletul în timp ce fiul prea mult iubit era ocupat cu plăcerile soției sale. De atunci Mahatma Gandhi a simțit o profundă vinovăție care nu i-a dat pace până în ultima sa clipă de viață. Își continuă totuși viața în același stil, soția sa aduce pe lume patru copiii, iar la vârsta de 30 de ani, Gandhi ia brusc decizia de a se supune castității și sărăciei.

Începe să vorbească lumii de spiritualitate și cum se ajunge la Ceruri prin păstrarea fluidelor corporale și castitate. “Este datoria fiecărui indian să nu se căsătorească. În cazul în care sunt nevoiţi să se căsătorească, acesta ar trebui să se abţină de la relaţiile sexuale”, a declarat acesta în ziarul Indian Opinion, la un an după depunerea jurământului de castitate. Cu toate acestea, cele mai multe discursuri pe care le ținea Gandhi aveau puternice tente sexuale, considerate de mulți ”nepotrivite”, dar în același timp au devenit ”legi” pentru adepții săi.

Mai mult decât atât, obliga tinere să doarmă dezbrăcate în pat cu el, pentru că doar astfel putea să dovedească că deține puterea de a respecta jurământul de castitate. Sushila Nayar, o tânără foarte frumoasă care lucra împreună cu Gandhi, obișnuia să doarmă și să facă baie cu el. Femeia a declarat în presa internațională că ”zeul” nici măcar nu o privea.

Cu cât anii treceau peste Gandhi, cu atât era mai adorat de poporul indian, iar femeile care îl înconjurau erau tot mai tinere. Jad Adams, un scriitor britanic dezvăluie în cartea sa “Gandhi: Naked Ambition” că liderul organiza destul de des un fel de petreceri private cu tinere goale, așteptând parcă ca frumoasele femei să îl stimuleze pentru a-și putea demonstra rezistența. Potrivit scriitorului, nu există dovezi că Gandhi și-ar fi încălcat jurământul de castitate.

În anul 1944 își părăsește soția și spune că a simțit un profund dispreț pentru ea și faptul că în momentul în care tatăl său a murit se afla în mrejele ei.

În contradicție, scriitorul Joseph Lelyveld explică în cartea sa ”Marele suflet: Mahatma Gandhi si lupta sa cu India” că de fapt liderul Mişcării de Independenţă indiene și-a părăsit soția pentru un arhitect german pe nume Hermann Kallenbach. Imediat după ce s-au cunoscut, cei doi au devenit rapid foarte apropiați și chiar au locuit împreună timp de doi ani în Africa, într-o căsuță ridicată pe niște terenuri pe care Hermann i le-a făcut cadou liderului Gandhi.gandhi si kallenbach

Potrivit cărții lui Lelyveld, ”zeul” simțea pentru arhitect ”dragoste și mai multă dragoste, așa cum lumea nu a putut vedea vreodată” după cum reiese din mai multe scrisori redactate chiar de Gandhi la întoarcerea sa în India. O altă scrisoare trimisă germanului spune astfel: “Portretul tău stă pe poliţa de deasupra căminului din dormitorul meu. Căminul e vizavi de patul meu(…)vaselina şi vata sunt o amintire vie”, mărturisea liderul spiritual, eroul libertății și al castității din India.

De asemenea, Gandhi l-a asigurat în mai multe rânduri pe Hermann Kallenbach că “nu se va mai uita niciodată cu jind la vreo femeie” și că cel mai urât lucru de pe pământ este ”conctactul sexual dintre un bărbat şi o femeie”.

Tot scriitorul Joseph Lelyveld mai precizează că alături de Mahatma Gandhi a stat Manu(17 ani), o strănepoată cu care dormea în pat seară de seară și care i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Una dintre concluziile cărții lui Lelyveld este că Gandhi ar fi fost bisexual, iar marea lui luptă a fi fost de fapt războiul cu el însuși și plăcerile sale pe care încerca să le țină în frâu.gandhi

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.