Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

MAI face precizări în ceea ce privește identitatea trupei Carla’s Dreams. Dorin Chirtoacă: Băieţii de la Carla’s Dreams au fost lucraţi de serviciile ruseşti

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

Imediat după ce un cotidian din Rusia a publicat imagini cu presupusul solist al trupei Carla’s Dreams, fără mască, confirmându-se astfel că vocea celebrei trupe aparține lui Andrei Țăruș, așa cum și presa din România a speculat, MAI a primit o solicitare prin care i s-a cerut să confirme identitate solistului.

”Cine este Carla’s Dreams?” pare să fie cea mai mare dilemă a României, ținând cont de faptul că în cercetarea identității trupei a fost implicat chiar și Ministerul Afacerilor Interne. Oficialii nu au ezitat să răspundă public.
”Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual. Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţă intimă, familială şi privată al tuturor persoanelor. Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla’s Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile…deci au identitate”, se precizează pe pagina oficială de Facebook MAI.mesaj-mai

În încheierea mesajului, MAI face trimitere directă către cel mai nou single lansat de trupa Carla’s Dreams, ”Imperfect”. ”Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect …bucurați-vă de muzica lor!”, este îndemnul MAI pentru cetățeni.

Pe de altă parte, primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a făcut propria investigaţie asupra modului cum presa rusă ar fi deconspirat identitatea celor de la Carla’s Dreams. Edilul susţine că aceştia au fost lucraţi de serviciile ruseşti şi nu de ziarişti.

„În Rusia băieţii au fost lucraţi de serviciile statului, iar life.ru a fost folosit ca paravan. Citiţi şi vă veţi convinge: mesaje anonime cu date personale, cu cine, când şi pe unde a intrat în ţară, de unde le poţi primi dacă nu de la poliţia de frontieră, vamă, alte servicii. Poze din spatele celor care le verifică paşaportul cum o poţi face într-un aeroport, cine te lasă, mai ales în Rusia? Şi mai sunt dovezi chiar în text că au fost lucraţi… Pentru comparaţie, amintiţi-vă când alerga prin Moscova o bonă cu capul tăiat a unui copil, la TV în Rusia nu s-a arătat nimic… De ce oare? Scriu de la lucru şi nu prea e timp atât”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate