Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mai multe ramasite triste din programul spatial sovietic Buran

in Curiozitati/Diverse

1

   Imagini cu nava spatiala ruseasca abandonata au aparut pe internet recent, dar mai exista o nava acolo. Fotograful rus Aleksander Markin a dat peste ramasitele modelului original din lemn, utilizat pentru teste in tunelul de vant.

2

Fotografiile au facute in anul 2013 si arata o macheta a navei spatiale Buran, scara 1:3, putrezind in bataia elementelor naturii. Modelul ar fi fost utilizat intr-un tunel de vant pentru a afla cum nava Buran se va comporta la intoarcerea pe Pamant.

3

Din pacate Rusia a abandonat programul navei spatiale si nu a conservat ceea ce a mai ramas, iar aceste bucati din istoria industriei spatiale vor disparea.

Imagini:Aleksander Markin

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate