Mama fetei violate din Vaslui face dezvăluiri incredibile despre apariția la PROTV, în emisiunea lui Măruţă

in Evenimente
Loading...

Carmen Munteanu, mama fetei violate de cei 7 tineri din Vaslui, a trimis Consiliului Naţional al Audiovizualului  o scrisoare în care detaliază circumstanţele în care a apărut, alături de fiica ei, în emisiunea „La Măruţă“, difuzată de Pro TV.

Membrul CNA Valentin Jucan a făcut publică scrisoarea semnată de mama tinerei violate din Vaslui în care se precizează „în mod expres“ că apariţia fetei în ediţia din 21 iulie a emisiunii „La Măruţă“ nu s-a făcut la iniţiativa acesteia, cum au declarat în repetate rânduri atât realizatorul Cătălin Măruţă, cât şi reprezentanţii Pro TV.

Iata scrisoarea:

„Vă aduc la cunoştinţă faptele, astfel cum au avut loc, din data de 21 iulie 2015, când fiica mea a fost convinsă să intre în direct la emisiunea «La Măruţă» aparţinând postului de televiziune Pro TV, şi nu la iniţiativa acesteia, astfel cum realizatorii aceste emisiuni au declarat. Astfel, pe scurt, faptele s-au petrecut în felul următor.

Citeste si: ASTA le TRANSMITE un INTERLOP celor 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui!

Reporterul emisiunii, domnişoara Larisa Toma, a intrat în curtea casei, fără a fi invitată, şi întrucât eram pe terasă, aceasta mi-a cerut să intrăm repede în casă pentru a evita să fim filmaţi de ceilalţi reporteri aflaţi în faţa casei mele, în afara porţii.   

Am fost uimită şi nu am realizat pe moment ce se întâmplă, astfel încât am intrat în casă unde domnişoara reporter a insistat pentru apariţia mea în cadrul emisiunii «La Măruţă» pentru doar cinci minute, cu spatele, fără a mi se vedea faţa, ori cu faţa protejată, pentru a mulţumi susţinătorilor fiicei mele.   

Am contactat avocatul nostru care mi-a sugerat să refuz apariţia în direct la orice emisiune, lăsând însă la aprecierea noastră, a familiei intervenţia mea, rugându-ne însă să evităm ca fiica mea să apară în cadrul oricărei emisiuni şi implicit în cadrul emisiunii «La Măruţă». 

Ulterior, mi s-a comunicat faptul că domnul Măruţă a promis personal avocatului nostru că nu va face niciun gest pentru a o convinge pe fiica mea să apară în această emisiune. Am acceptat în cele din urmă, în urma presiunilor psihice făcute de doamna reporter să intru în direct la emisiunea «La Măruţă», însă doar pentru cinci minute pentru a mulţumi oamenilor pentru susţinere, însă nu şi pentru a discuta despre cazul fiicei mele.   

Abia în timpul filmărilor am constatat că intenţia realizatorilor emisiunii a fost mai mult decât de a mă filma pentru cinci minute, însă am realizat că fiind în direct în cadrul acestei emisiuni nu puteam riposta în niciun mod.

Citeste si: Fetița lui Connect-R, GRAV bolnavă! Artistul s-a retras din lumea spectacolului!

De asemenea, deşi ni s-a comunicat de către familia mea chiar în timpul emisiunii că nu-mi este protejată identitatea în niciun mod, nici în această privinţă nu am putut reacţiona, domnişoara reporter mi-a şoptit că „arăt mai bine aşa” sugerându-mi că nu e frumos să stau cu spatele la oamenii cărora vreau să le mulţumesc.

În timpul pauzei publicitare, echipa emisiunii «La Măruţă», aflată în incinta locuinţei mele, a început „presiunile” asupra fiicei mele, căreia i-au spus «ar fi bine şi frumos să mulţumească ea personal celor care o susţin” pentru că „uite câtă lume este alături de tine».

Aceasta s-a simţit datoare să facă acest gest însă precizez în mod expres că intervenţia fiicei mele nu s-a produs din iniţiativa fiicei mele, respectiv nu la cererea acesteia ci în urma demersurilor echipei «La Măruţă».   

După finalizarea filmărilor, echipa emisiunii mi-a pus în faţă două coli de hârtie al cărui conţinut nu am reuşit să-l desluşesc întrucât eram supărată pe modul în care au decurs lucrurile în legătură cu filmările pentru emisiune şi că nimic din ceea ce discutasem înaintea filmărilor nu fusese respectat de către angajaţii Pro TV. Emisiunea luând altă turnură decât ceea ce mi se promisese înaintea filmărilor. De asemenea, nu mi s-a comunicat la începutul filmărilor faptul că voi avea de semnat un contract, aspect care m-ar fi determinat, dacă aş fi cunoscut existenţa acestuia, să contactez avocatul pentru a-i cere să ne explice ce presupune acest contract.

Citeste si: A devenit cel mai înjurat personaj de pe Internet. Iată ce are scris pe acea foaie, dupa violul din Vaslui

Menţionez că am semnat actul prezentat de echipa emisiunii «La Măruţă» întrucât mi s-a spus că «aşa se procedează».   

Ţin să precizez în mod expres faptul că nu am cerut, nu mi s-a oferit şi nu am primit nicio sumă de bani pentru a participa la această emisiune.“

Sursa: Adevarul

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.