Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mamaia, 26 martie 2017, cea de a IV-a ediție a Maratonului Nisipului

in Articole/Sport/Stiri online

La acest eveniment internațional participă peste 1200 de alergători, sportivi de performanță și amatori. Maratonul Nisipului se desfășoară integral pe nisip și cuprinde probe competitive pe distanțele de 42, 21 și 10 km precum și crosul „Family Run” care se desfășoară pe un traseu de 1 km pe faleza asfaltată și la care au luat startul 400 de persoane.
Competiția este organizată de Asociația Sportivă SanaSport și Radio Constanța care îi au ca parteneri pe DJST, Primăria Constanța și ABA Dobrogea Litoral și slujește o cauza nobilă: Scăderea ratei mortalității infantile neonatale, care a atins cote alarmante(de 3 ori mai mare decât media europeană) în Constanța.
Se vor reconstrui și moderniza Secția de Terapie Intensiva Nou Născuți și Compartimentul de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.
Sponsorii acordă premii în valoare de 26.600 de lei. La categoria Open vor fi 22 de premii, la primele șase categorii de vârstă vor fi 18 premii și un premiu suplimentar în valoare de 500 de lei pentru doborârea recordului cursei de maraton. Și primele cinci familii clasate la crosul „Family Run” vor fi premiate.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web