Manifestație la Chișinău, în semn de solidaritate cu protestele din România

in Extern
Loading...

Zeci de oameni s-au adunat în această seară în centrul Chişinăului, pentru a protesta în semn de solidaritate cu manifestaţiile din România, relatează Jurnal.md.

Oamenii scandează „Jos Guvernele nocturne!”, „Hoţii la dubă!”, „Voi daţi afară tinerii din ţară!”, „Jos mafia!”, „Nu staţi acasă!”, „Trezeşte-te, Moldova!”, „Bravo, România!”, „Plahotniuc, nu uita, puşcăria-i casa ta!”, scandează oamenii adunaţi în centrul capitalei Republicii Moldova.

Unii oameni au lumânări în mâini, pe care le depun la baza statuii lui Ştefan cel Mare în formă de semnul exclamării.

Manifestaţia de la Chişinău are loc în semn de solidaritate cu românii, în contextul protestelor de amploare faţă de modificarea codurilor penale.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.