Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Manipulare media! Nu s-au gasit carduri de sanatate blocate in ATM-uri!

in Articole

Nici BCR, nici BRD, cele mai mari bănci locale, care dețin totodată cele mai mari rețele de bacomate din țară, adică peste 3.500, în total, nu au găsit carduri de sănătate blocate în ATM-urile proprii, au declarat pentru Evz reprezentanți BRD. De asemenea, reprezentanţii Raiffeisen au transmis că nu există niciun card blocat în vreun bancomat al acestei bănci. Ştirea falsă, cu sute de carduri blocate în bancomate a fost promovată intens ieri de Antena3, Ziuanews şi Adevărul.

„Statistic, la câte carduri s-a raportat că au fost blocate, era imposibil ca unul dintre ele să nu nimerească și într-un bancomat din rețeaua noastră sau din cea a BCR”, a declarat pentru EVZ Traian Traicu, director de comunicare BRD. Acesta a spus că în reţeaua de bancomate BRD nu a existat un singur caz în care vreun card de sănătate să fie blocat în vreun ATM BRD.

De asemenea, reprezentanții Raiffeisen, care dețin una din cele mai mari rețele de bancomate din țară, peste 1.000, au declarat pentru Evz că nu li s-a raportat existența vreunui card de sănătate în ATM-urile proprii.

De altfel, experimentul realizat ieri de Evz, în care un jurnalist a verificat dacă ATM-ul acceptă cardul de sănătate, a fost realizat chiar la un bancomat Raiffeisen. Experimentul a demonstrat că plasticul nu poate fi introdus prin fanta bancomatului.

Articolul integral îl citiţi pe evz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate