Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

MApN a DECIS! Serviciul militar redevine obligatoriu pentru toti cei care cred ce se spune in presa!

in Articole

La propunerea MApN România va reintroduce serviciul militar obligatoriu după ce un raport al ministerului a scos la iveală că încă mai sunt în țara noastră atât de mulți proști cât să fie folosiți ca resursă pentru armată. „Ani la rândul armata s-a bazat pe o masă amorfă de cretini cu bocanci în picioare, nu văd de ce nu i-am folosi și acum, când stau degeaba la părinți acasă și o freacă pe internet”, a declarat generalul Augustin Mihai, șeful departamentului de recrutare.

armata_romana_unitate

Conform noii legi a încorporării, când cineva dă click pe un titlu pe care scrie „Armata redevine obligatorie”, „Click aici! Nu o să crezi niciodată cât de obliatoriu este armata pentru tine” sau „Te privește direct! Armata devine obligatorie” se consideră automat că este apt de serviciu militar obligatoriu și va fi identificat și încorporat. Acesta trebuie să se prezinte în 24 de ore la cea mai apropiată unitate militară cu o valiză, ciorapi, chiloți și periuță de dinți.

Noii recruți vor efectua un stagiu militar obligatoriu de 18 luni de armată iar dacă au studii superioare vor efectua 18 luni cu bătaie și spălat veceuri. La eliberare, cei mai tâmpiți vor fi ridicați în grad sau medaliați.

sursa: timesnewroman.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate