Mare atenţie la carnea pe care o cumpăraţi din magazine! Peste 3 tone de carne veche de aproape patru ani pe piata

in Articole

Inspectorii sanitar-veterinari din Constanţa au descoperit peste 3 tone de carne veche de aproape patru ani. Marfa se afla în depozitele a două dintre cele mai cunoscute carmangerii din oraş.

carne_veche_poza_buna_69652100

Mare atenţie la carnea pe care o cumpăraţi din magazine. În Constanţa, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit peste 3 tone de carne veche de aproape patru ani, aflată în depozitele a două dintre cele mai cunoscute carmangerii din oraş! Oamenii legii au constatat că ştampilele de la autoritatea sanitar-veterinară erau falsificate. Patronul unuia dintre magazine a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală relateaza realitatea.net

Controalele la magazinele şi carmangeriile din Constanţa au început în urmă cu cinci zile. Atunci s-a descoperit o cantitate importantă de carne expirată.

Analizele preliminarii au arătat că această carne a fost procesată în jurul anului 2012. Mai mult, în urma altor controale s-a descoperit că, de fapt, lotul cântărea trei tone şi o parte a ajuns la vânzare, însă clienţii carmangeriilor nu ar fi cumpărat carnea foarte periculoasă.

În plus, oamenii legii au descoperit că ştampilele de la autoritatea sanitar-veterinară erau false.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.