Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mare atentie. Viata unui roman s-a schimbat complet dupa ce un curier i-a batut la usa: “Ofer recompensa”

in Articole

Un tânăr care vroia să vândă un un laptop pe un site de anunţuri a rămas şi fără obiectul de valoare şi fără bani după ce a primit vizita unui curier care s-a dovedit a fi un escroc deghizat.

Bărbatul a povestit întreaga aventură pe Facebook printr-o amplă postare menită să îi determine pe români să aibă grijă la acest tip nou de hoţi care au capacitatea să fure pe oricine.

19.05.2016 am fost sunat de pe nr 0724005910 cu privire la un MacBook ce il aveam de vânzare, domnul dorind sa ii facă si asigurare coletului am stabilit sa facă el comanda la curier si respectiv sa plătească asigurarea acestuia, după câteva ore am fost sunat de către „un curier” de la nr de telefon 0761748697, acesta ulterior a sosit la mine echipat cu vesta ce avea logo unei firme cunoscute de curierat, a ridicat coletul si mi-a lăsat o copie de pe comanda.

teapa

Azi am sunat la firma de curierat, in sistem nu le apare comanda mea ci o altă comanda, nr curierului nu le este cunoscut, iar atât „curierul” cât si „cumpărătorul” au telefoanele închise. In concluzie mi-am luat teapa, rog pe oricine poate sa ma ajute cu găsirea indivizilor si a laptopului sa ma contacteze, ofer 500€. Nu îmi pasa dacă mai găsesc sau nu laptopul, pe ei ii vrea. Bunul in cauza este un MacBook 12″ retina 2015, având SN: C02M04RGCN4. Va rog daca doriţi sa distribuiri aceasta postare!”, a scris el. CITESTE MAI MULT PE CANCAN.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate