Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marian Godină, dat în judecată. Reacții: ”Măi ‘nea poetu´, mie chiar nu-mi pari sănătos!”

in Evenimente/Stiri online

Marian Godină s-a ales cu un inedit cadou de ziua lui. Celebrul poliţist a fost dat în judecată de un poet după ce Godină i-ar fi batjocorit creaţiile pe Facebook.

După ce a devenit celebru cu ajutorul Facebook, acelaşi site de socializare îi creează dureri de cap lui Marian Godină, cunoscutul poliţist de la Braşov. El a fost dat în judecată de un bărbat din Piteşti după ce Godină a pus pe pagina sa de socializare câteva versuri dintr-o poezie controversată. Poliţistul a spus atunci că persoana care le-a creat ,, nu pare prea sănătoasă”. Pe lângă daunele pe care le cere, ,,victima” i-a făcut lui Godină şi o plângere la IPJ Braşov.

Poliţistul nu pare însă descurajat de acţiunea din instanţă şi chiar continuă să-l ironizeze. ,,Omul, în loc să fie recunoscător pentru că i-am făcut cunoscută „creația artistică”, pe lângă plângerea pe care mi-a făcut-o la IPJ Braşov, are şi pretenții în instanță, simțindu-se lezat că am spus că autorul versurilor „nu-mi pare sănătos.”
Măi ‘nea poetu’, serios acum, am stat de ți-am mai citit din operă şi tot la concluzia aia am ajuns: mie chiar nu-mi pari sănătos! Haide, fă print screen şi la asta şi mai bagă două-trei plângeri, poate o să îmi poți cere şi mai mulți bani.

Până atunci, las aici nişte poezii de-ale mătăluță, poate se găseşte vreo editură interesată să îți publice vreun volum.
P.S. Vezi, acolo, în instanță, pe biroul judecătorilor, să nu te apuce vreo poftă d-aia năstruşnică, aşa cum descrii în poezie. :)) “ a scris Godină pe contul de socializare.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Piteşti, chiar pe data de 7 septembrie atunci când Marian Godină a împlinit 30 de ani.

sursa:dcnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate