Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marian Godina, reactie ACIDA la o prezentatoare Antena 3: „A încercat să mă denigreze în toate felurile”

in Stiri online

Cătălina Porumbel a comentat, dumincă, la emisiunea sa de la Antena 3, modul în care Marian Godină a recționat, prin încurajări, după ce Cristian Boureanu a fost bătut de un polițist, în București. Godină l-a felicitat pe colegul său pentru cum a acționat după ce a fost lovit de fostul politician. Asta a nemulțumit-o pe Cătălina Porumbel care a înțeles că Godină încurajează violența.

Polițistul devenit celebru prin postările sale de pe Facebook dar și pentru pozițiile sale față de politicieni și ceea ce se întâmplă în societate, a reacționat prompt și le-a transmis un mesaj celor de la Antena 3.

”Astăzi, la Antena 3, doamna Porumbel, vizibil deranjată de postarea mea de aseară, a încercat să mă denigreze în toate felurile. Și cum putea face asta mai bine decât răstălmăcindu-mi vorbele?

A afirmat că încurajez violența și chiar au ales un titlu care nu are nicio legătură cu ce am scris eu: „Marian Godină: încurajez pumnul în gură.” Nu știu de unde au scos acest citat.

Pe lângă faptul că nu am zis așa ceva vreodată, din contră, prin ce am scris acolo am încercat să descurajez violența și am scris că oricine se gândește să lovească un polițist ar trebui să știe că e posibil ca polițistul să riposteze. Nu de alta, dar nu e un sac de box, iar pe lângă asta e total acoperit atât de procedură (pe care am și postat-o), dar și de Codul Penal.

Îmi mențin afirmația că încurajez gestul oricărui polițist care ripostează atunci când este lovit.

Iar dacă vreodată va încerca cineva să mă lovească, voi riposta exact cum scrie în procedură, așa cum am și făcut în trecut de altfel, când am și fost cercetat pentru asta și dosarul s-a clasat pentru că acționasem LEGAL. Asta pentru că dosarele penale nu se solutionează la televizor de către moderatori „atotștiutori” de legi și proceduri.”, e mesajul lui Marian Godină.

Sursa: stiripesurse.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate