Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marian Godină se pregătește să lanseze <În misiune cu Marian>

in Evenimente/Stiri online

După succesul avut cu cartea „Flash-uri din sens opus”, controversatul polițist Marian Godină se pregătește să lanseze o carte pentru copii, numită ”În misiune cu Marian”. Cartea va conține o serie de povești ilustrate cu imagini atractive, prin care cei mici să poată învăța ce presupune meseria de polițist și care sunt regulile de circulație.

Marian Godină a făcut anunțul pe Facebook și promite că personajul principal din carte, Luca, va deveni rapid prietenul copiilor, care pe lângă reguli importante de circulație îi va învăța și despre prietenie, încredere sau importanța cititului. De asemeni, polițistul este de părere că volumul ”În misiune cu Marian”, poate fi un instrument potrivit pentru educația copiilor, considerând că „metodele de educare a copiilor sunt destul de învechite”.

Nu știu câtă eficiență mai are în ziua de azi o listă de reguli de genul ‘Nu bate mingea pe stradă, Nu traversa prin loc nepermis, Nu traversa prin fața sau prin spatele autobuzului oprit’, mai ales dacă nu sunt ambalate într-un mod captivant pentru copii care să-i facă să nu le perceapă ca pe niște porunci, ci ca pe niște povestiri interesante”, a spus Marian Godină.

sursă foto:Facebook

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate