Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marica se pregăteşte de nuntă. Cine e aleasa?

in ShowBiz

Căpitanul naţionalei României, Ciprian Marica, trăieşte o poveste de dragoste alături de Laura Teodoru, prezentatoare de ştiri la Digi Sport.
Celebrul şi fermecătorul fotbalist este cunoscut presei mondene şi după relaţia îndelungată pe care a avut-o cu Ilinca Vandici. De atunci, Marica a cunoscut-o pe frumoasa prezentatoare Laura Teodoru cu care, chiar dacă a avut câteva certuri de-a lungul timpului, îşi petrece cel mai mult timp şi e parte importantă din viaţa sa.

Surse din anturajul jucătorului spun că Marica ar vrea să se aşeze cât mai repede la casa lui cu Laura. De altfel, Marica a mers zilele trecute să-şi caute o casă, să viziteze o vilă dintr-un cartier de lux. Fotbalistul a fost mulţumit de ofertă şi a negociat chiar preţul cu dezvoltatorul imobilului.

Vedeta din fotbal a mers şi mai departe şi i-a cumpărat Laurei inelul de logodnă, pe care l-a acceptat fără să stea pe gânduri. Laura a şi confirmat presei relaţia sa avansată cu Ciprian Marica: „Da, Marica este iubitul meu. Ştiţi cum este cu dragostea şi îndrăgostitul la mine? Ca vărsatul de vânt, cu cât îl faci la o vârstă mai înaintată, cu atât faci o formă mai gravă. Aşadar, acum iubesc cel mai intens şi trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. Nu am avut o idilă cu Ciprian Marica, aşa cum s-a scris la un moment dat, ci el este bărbatul din viaţa mea, alături de care trăiesc o poveste de dragoste, departe de presă şi de răuvoitori. Este viaţa noastră personală şi nu vrem să o împărtăşim cu nimeni”.

Ştirista Laura Teodoru s-a născut la Constanța, are 34 de ani şi are o fetiță în vârstă de 3 ani pe nume Sophie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate