Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marile supermarket-uri isi bat joc de noi! Carrefour ERA ne serverste peşte cu viermi!

in Articole

O ieşeancă a reclamat Carrefour ERA la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului şi Direcţia pentru Sanitară – Veterinară după ce a găsit viermi în peştii pe care i-a achiziţionat din hypermarket. Oana D. susţine că a cumpărat, miercuri seară, 1,7 kg de bibani şi, când îi curăţa, a observat cum din musculatura peştilor se evidenţia „ceva roşu”. „Am fost zilele trecute la Carrefour ERA, am luat vreo 10 bibani, peşte proaspăt.

Arătau bine şi în aceeaşi seară am vrut să îi gătesc. La primii peşti nu am observat nimic, dar la un moment dat am observat în muscultura unui peşte ceva roşu, era un vierme. Am fost imediat la Carrefour, să văd despre ce e vorba. Au vrut să ia peştele, să îmi dea banii pe produse, dar nu aveam de unde să ştiu dacă vor retrage produsul. Am înţeles de la un reprezentant, şeful de magazin nu era prezent la acea oră, că acestui parazit i s-ar zice «vierme sârmă», m-am îngrozit ce am citit pe internet despre el. Simţul civic mi-a zis că trebuie să anunţ şi autorităţile”, ne-a transmis Oana D relateaza ziaruldeiasi.ro

download

Potrivit ieşencei, chiar dacă hypermarketul Carrefour nu face altceva decât să comercializeze produsele primite de la producători, ar trebui să efectueze o oarecare verificare măcar la acest tip de alimente. „Eu am luat marfa înapoi şi le-am transmis că ar trebui să facă un control, la toţi peştii am găsit. Chiar nu verifică aceste produse când le aduc? Am fost la Protecţia Consumatorului şi de acolo mi s-a recomandat să merg şi la DSV (n.r. – Direcţia Sanitară veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi), deoarece ei au laborator şi pot constata mai uşor despre ce parazit este vorba”, a completat Oana D. Joi, ieşeanca s-a prezentat la comisarii pentru Protecţia Consumatorului pentru a depune o reclamaţie, iar o echipă de control s-a deplasat la Carrefour chiar în aceeaşi zi.

„Echipa care s-a prezentat imediat după depunerea reclamaţiei a mai găsit la comercializare două kilograme din acel produs, astfel că această cantitate a fost retrasă de la comercializare pentru orice eventualitate. Consumatorul care a depus reclamaţia s-a prezentat cu probe pentru analiză la DSVSA Iaşi. După ce vom primi rezultatele analizelor, vom putea şti dacă se impune sau nu şi aplicarea unei sancţiuni contravenţionale”, a explicat Alexandru Hordilă, comisar şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Iaşi. Reporterii „Ziarul de Iaşi” au solicitat un punct de vedere şi de la reprezentanţii departamentului Marketing&PR al Carrefour România, dar până la închiderea ediţiei nu a fost transmis un răspuns.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate