Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Marius Moga este acuzat ca a compus un album de manele. “Nu cred că mai recunoaște”

in ShowBiz

„Am lucrat cu Marius Moga şi cu Domnul Problemă. Marius Moga era la început, dar a lucrat la multe piese cu noi. Nu cred că mai recunoaşte acum. El venea cu idei, dar erau d-astea moderniste. Nu prea avea legătură cu ce voiam noi.

marius_moga_manele_albatros

 

Oricum, acel album a ieşit mai mult ce au vrut ei” declara pentru site-ul urbology.ro unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de manele, Cristi Lepadat.

„Ajungeam în comune unde nu aveau curent, erau alimentate cu generatoare. Se auzeau motoarele alea mai tare decât boxele noastre. Şi noi aveam boxe pe vremea aia… ce boxe, erau cutii de-alea de porumbei! La fiecare spectacol aveam emoţii, nu aveai cum altfel. Cele mai mari emoţii le-am avut la un concert la Sala Palatului, prin ’92. Erau prieteni, familiile noastre şi o senzaţie pe care nu o poţi descrie în cuvinte. Când începeam să cântăm şi vedeam o mulţime de oameni care cântau odată cu noi…

 

Acesta a fost membru al trupei Albatros, care a facut senzatie pe vremea Revolutiei. Iar toate meritele, conform declaratiei acestuia, i se aduc lui Marius Moga. Artistul a negat toate aceste afirmatii.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate