Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Martorii accidentului lui Dan Condrea: Așa ceva nu am văzut în viața mea

in Evenimente/Stiri online

O șoferiță și un biciclist sunt cei doi martori în accidentul lui Dan Condrea al cărui autoturism s-a izbit cu viteză de copaci, pe raza județului Ilfov. Femeia a povestit, pe o reţea de socializare, că a ajuns la locul accidentului la 2-3 minute după impact. A recunoscut mașina deoarece a depășit-o pe șosea cu câteva minute înainte.
„Eu am fost femeia şofer care a ajuns la nici 2-3 minute la faţa locului, am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăţi din autoturism pe şosea şi maşina derapase de pe şosea. Am sunat la 112 şi am căutat supravieţuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia, că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos dar nu mai respira. (…) Şi indiferent de ce spune oricine, e vorba de viaţa unui om pe care instinctiv vrei să-l salvezi, văzându-l între fiare. E, de fapt a fost şi el copilul cuiva, tatăl cuiva, şi orice ar fi făcut, avea dreptul la viaţă!!!”, a scris femeia pe Facebook.

Gabriela Pelin a mai povestit pentru Digi24, că patronul Hexi Phrama nu avea mai mult de 80-90 kilometri la oră și vorbea la telefon în timp ce i-a depășit mașina pe șosea. De asemeni, femeia mai precizează că nicio altă mașină nu se mai afla pe șosea în acele momente.

Cel de-al doilea martor povestește că se afla la aproximativ 300 de metri distanță de mașina lui Dan Condrea când acesta s-a izbit de copaci, iar ISU a venit la un sfert de oră, în timp ce Salvarea a ajuns mult mai târziu, în 10 minute. „Eram la circa 300 de metri pe sensul de mers al maşinii; dacă eram mai aproape, cred că mă lovea vreo planetară în cap. (…) Când am ajuns lângă maşină, mi s-a făcut rău. Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea. Am început să caut cu femeia supravieţuitorii. Nu era nimeni în maşină şi nici prin iarba foarte mare din jur. După ceva timp, femeia mi-a spus că l-a găsit pe om sub maşina contorsionată. (…) ISU a venit la un sfert de oră, iar Salvarea – mult mai târziu, nu cum se spune, în 10 minute”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate