Marturie cutremuratoare! „10 secunde s-au auzit doar urlete, oamenii se imbulzeau spre ieşire”

in Spiritualitate

Alex Teodorescu, unul dintre supravieţuitorii incendiului din clubul Colectiv, a mărturisit la ce scene de coşmar a asistat în seara incendiului. Acesta a spus că timp de 10 secunde s-au auzit doar urlete, oamenii se imbulzeau spre ieşire pentru a se salva, ia ulterior s-a creat un haos general. Acesta a spus că  un om a murit lângă el, în timp ce alţii erau întinşi pe jos, cu arsuri.

club_colectiv_99526600_08848800

„Eram deja sub tocul usii cand am vazut in spate foarte  multa lumina. Eram concentrate sa ies, stiam ca mai sunt multi in spate. Era doar jumatate de usa deschisă. Nu ştim daca era extinctor. Nu am vazut sa vina cineva cu el. Dupa ce am iesit, in parcare, mi-am cautat prietenii, am incep sa cautam apa ca ne-au cerut. Oamenii ne-au ajutat. Ulterior au venit si de la urgenta. Am un singur prieten cu arsuri. Era constient. L-a luat ambulanta, nu e pe lista niciunui spit. Speram ca nu e rau afectat si ca I s-a dat drumul.  Erau 4 artificii de marimea artificiilor de tort. Cel putin cele de pe perete. Cele de pe scena pareau mai mari.  Au fost aprinse nu stiu cate secunde, pe stalp nu s-a oprit focul.  Erau oameni de toate varstele, am vazut si un copil micut, de 1 m 50.  Am iesit printre primii, ulterior oamenii au incep sa se intindă jos, au primit folii pentru arsuri. Zaceau pe jos, erau intubati pe strada, aici. A  durat ceva, 10-15 minute.  Striga lumea unde sunt că am sunat de un sfert de oră. Multi au iesit fara haine, le-au ars in cladire. Mi-e greu sa dau vina pe cineva. Un om de langa mine a murit, altul e in spital”, a susţinut Alex Teodorescu.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.