Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mărturiile fetelor lui Gabriel Cotabiţă: „Am trăit o imensă frică!”. Află tot ce s-a întâmplat timp de două luni

in Evenimente/ShowBiz

După două luni în care tatăl lor a zăcut pe patul de spital, fetele lui Gabriel Cotabiţă au venit în faţa camerelor de luat vederi să povestească prin ce au trecut.

În tot acest timp, fetele au transmis informaţii despre artist doar prin intermediul comunicatelor de presă şi pe Facebook, alegând să se concentreze pe discreţie şi pe recuperarea tatălui lor.

Deşi au avut multe momente de disperare, Aela, Milena şi Eliza au sperat mereu că tatăl lor se va face bine. Zi de zi, ele s-au rugat pentru acest lucru.

“E bine, este pe drumul cel bun. Procesul de recuperare este pe termen lung, luăm fiecare zi pe rând. Oricine în locul nostru ar fi simţit toată situaţia ca fiind una grea, cu atât mai mult noi că am avut şi o altfel de presiune…media. Ne-am susţinut şi am făcut faţă situaţiei”, au spus fetele îndrăgitului artist la Antena1.

“Eu am aflat prima, povesteşte Eliza! Am fugit la spital, iniţial pe moment nu am ştiut ce să cred. Urma să ne vedem cu el în seara aceea, să luăm cina împreună. Ştiam că e un om extrem de sănătos, de precaut. Am ajuns la spital, au venit şi ele, iar de atunci am pornit!”

„Au fost foarte multe momente în care am crezut că o să-l pierdem. Am trăit cu această frică. Ideea că nu poţi comunica cu părintele tău, care se află în suferinţă este… teribilă”, a spus una dintre fiicele artistului, pentru emisiunea Acces direct.

Mărturiile lor sunt emoţionante şi pline de bun simţ şi modestie: „Nu poţi să faci nimic. Nu ai cu ce să te duci. Când medicii îţi spun că trebuie să găseşti un medicament care nu se găseşte în spital, e senzaţional, simţi că faci ceva.”
„Atunci ai două variante: ori pici, ori te ţii tare. Am spus că, dacă finalul ar fi fost nefericit, atunci putem să clacăm. Până atunci, e datoria noastră faţă de tata şi să avem încredere mai ales în el. ”

Ce a însemnat pentru Eliza, Aela şi Milena să ai grijă de artistul şi tatăl Gabriel Cotabiţă?

„am fost crescute de nişte părinţi extraordinari şi au ştiut să ne înveţe multe, dar în primul rând să fim oameni, asta contează cel mai mult. În momentul acela am uitat că e o distincţie între artistul, tatăl nostru şi omul acela care se afla în momentul ăla greu, care suferă şi are nevoie să fie familia lângă el. „

Fetele lui Cotabiţă s-au declarat extrem de impresionate de susţinerea, mesajele şi rugăciunile prietenilor, apropiaţilor şi fanilor tatălui lor, care au păzit oră de oră uşa spitalului.

„A fost copleşitor. A fost momentul în care am realizat ce înseamnă tata ca artist şi că în ţara noastră frumoasă mai există oameni care sunt în stare, simt nevoia să îşi pună deoparte probleme pentru câteva minute şi să trimită un mesaj altuia care se află într-o situaţie delicată şi simplul Doamne ajută ne-a dat putere şi le mulţumim tuturor. „

În timpul orelor lungi petrecute pe patul de spital, Gabriel Cotabiţă a avut şi câteva cereri pentru fetele sale: „A cerut să îşi asculte piesele. E hrană pentru sufletul lui şi a fost extrem de fericit să le audă din nou. E un artist în adevăratul sens al cuvântului. Nici nu ne aşteptam să fie altfel. „

Fetele sunt fericite, iar acum ele pot rasufla usurate. “Azi în sfarsit putem zambi, au fost foarte multe momente în care am crezut că îl pierdem. Am trăit cu speranţa, că nu poate fi acesta finalul”, a spus Milena.

La finalul interviului, Aela, Milena şi Eliza au ţinut să mulţumească cuiva în mod special: iubitei tatălui lor: „Aş ţine în mod special să îi mulţumesc iubitei lui care a fost şi ea implicată în toate deciziile. Are un caracter atât de frumos. Îi mulţumim pentru devotamentul, calmul, felul în care a gândit lucrurile, dar tot din perspectiva nevoilor tatălui meu. Caracterul frumos pe care îl are această fiinţă e rar din ce am întâlnit până acum.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate