Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Maşină de poliţie cu roţile blocate pentru parcare neregulamentară. Ce s-a intamplat cu poliţistul şofer..

in Articole

La Blaj, nici măcar poliţia nu este exclusă de la respectarea legii privind parcarea autivehiculelor. Un autoturism Logan ce aparţine unui post de poliţie a fost blocat pentru că a parcat neregulamentar în imediata apropiere a unei treceri de pietoni.

După ce au parcat maşina de serviciu într-un loc nepermis, mai exact în apropierea unei treceri de pietoni din Blaj, oamenii legii s-au trezit cu roata autoturismului blocată.

Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că este vorba despre maşina unui post de poliţie din judeţ şi au precizat că poliţiştii nu au găsit loc de parcare în faţa sediului Poliţiei şi şi-au lăsat maşina de serviciu acolo preţ de câteva minute, pentru a duce persoane la audieri.

Cele câteva minute au fost susficiente pentru ca angajaţii Poliţiei Locale să constate contravenţia şi să blocheze una dintre roţile autoturismului Logan.

Potrivit Poliţiei Locale, poliţiştii vor avea de plătit o taxă de 40 de lei pentru deblocarea roţilor şi o amendă între 200 şi 1.000 de lei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate