Masina preferata de Ceausescu avea Aer Conditionat, Pilot Automat, Comenzi pe volan, Inchidere Centralizata, Servodirectie si Cutie AUTOMATA asta in ANUL 1980.

in Articole

Dotarile unei masini din 1980, Dacia 2000 sunt similare unei Dacii Logan din 2010. Asta e de-a dreptul spectaculos. Nicolae Ceausescu prefera sa mearga cu aceasta masina ori de cate ori avea ocazia.

dacia 18

 

Aer Conditionat, Servodirectie, Inchidere Centralizata, Geamuri Electrice si Cutie Automata, sunt doar cateva dintre dotarile pe care batrana Dacie, mandria tarii, le avea.

Dacia 2000, înmatriculată cu numărul sugestiv B 101 TOV, despre care se spune că ar fi aparţinut chiar lui Nicolae Ceauşescu. „Este un model foarte rar. Este practic un Renault 20, care a fost doar asamblat în România. Aşa ceva deţineau doar cei din suita fostului dictator sau secretarii de partid din fiecare judeţ. Cea prezentă aici are un motor de 2,2 litri. Practic, nu există absolut nici un fel de cifre oficiale referitoare la aceste autoturisme. Nu ştim exact câte au fost înmatriculate în România, bănuim că undeva în jur de 40 şi ceva”, ne-au declarat organizatorii expoziţiei anuale Dacia Clasic

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*