Masuri extreme ca raspuns la nepasarea guvernantilor la cerintele strazii! Grevă fiscală, cumpărături doar de la țăranii din piață, achiziții zero

in Evenimente

Tot mai multi protestatari vor masuri extreme ca raspuns la nepasarea guvernantilor la cerintele strazii. Amedamentul propus de senatorul Serban Nicolae pentru modificarea Codului penal a pus capac, dupa Ordonanta 13. Potrivit nasul.tv, oamenii care posteaza pe pagina de Facebook Coruptia UCIDE sunt din ce in ce mai revoltati.

Carmen Cxaxx: Ei lupta si se sacrifica pentru Ei. Pentru Voi cine vreti sa se sacrifice?

Luati-va o zi de concediu fara plata.
Intrati in greva fiscala. De exemplu, eu am de platit 260 ron impozite pana pe 30 martie. Daca pana in septembrie inclusiv nu le achit, o sa primesc majorari totale de aprox 9 ron. Mi se pare un efort minim.

Cumparati minimul necesar, doar alimente si acele achizitii care nu pot fi amanate (reparatii la masina/casa, consultatii medicale, etc); ma refer aici la amanarea cumpararii de lucruri fara de care puteti trai linistiti: haine, telefoane, electronice, etc

Dacă majoritatea parlamentară și guvernul pe care l-a emanat aleg să-și folosească puterea pentru o agendă penibilă care contrazice interesul și dorințele cetățeanului de rând, atunci datoria noastră civică și morală este să ne opunem.

Primul indiciu asupra planurilor la zi a majorității parlamentare ne va fi oferit de acceptarea sau respingerea propunerilor buclucașe făcute de Șerban Nicolae la proiectul legii grațiere (prin care unii politicieni corupți ar scăpa de pedepse penale). Dacă după tot ce s-a transmis în Stradă și în societatea în ultima lună majoritatea parlamentară o dă înainte cu agenda lor toxică, atunci și HOTĂRÂREĂ noastră trebuie să se manifeste APĂSAT ȘI PLENAR.

Dragos AlexandrescuCa alternativa la greva eu am ales sa:

– nu mai platesc taxe si nici penalizarile aferente,
– cumpar doar strictul necesar si implicit TVA cat mai putin,
– boicotez firmele care isi fac publicitate la A3, RTV si B1,
– aman toate investitiile planificate,
– cumpar doar de la tarani.

Minca Mary: Greva fiscala e cea mai buna in momentul de fata,fara banii celor care produc,platesc taxe si sustin economia tarii o sa le fie ft greu sa sustina ajutoare sociale, pensii etc…

Constituția României, art. 55:
„Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”, se arată pe pagina „Corupția ucide”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.