McDonald’s România a anunțat că și-a vândut restaurantele din România. „Este o piață prea mică”

in Evenimente

McDonald’s România a anunțat că și-a vândut acțiunile în acest weekend către un fran­ci­zat din Malta, potrivit datelor ZF.
Cu afaceri de circa 100 mil. euro şi cu aproape 70 de unităţi de tip fast-food McDonald’s consideră că piața din România este prea mică pentru o prezență directă.

McD

Pentru Premier Capital din Malta, România devine a şasea piaţă unde compania deţine franciza McDonald’s şi va fi totodată şi cea mai mare în contextul în care local sunt deschise 67 de unităţi sub brandul fast-food, anuntă ZF. Prin com­para­ţie, în toate celelalte cinci pieţe sunt circa 60 de restaurante, potrivit site-ului Premier Capital.

În altă ordine de idei, McDonald’s a deschis un nou tip de restaurant, mai modern. Cu ocazia împlinirii a 40 de ani de prezenţă pe piaţa din Hong Kong, McDonald’s a decis să deschidă în acest oraş un nou restaurant, denumit McDonald’s Next , care este complet diferit de restaurantele lanţului de fast-food, potrivit Mediafax.

Vezi aici Video cu noul tip de restaurant:

Astfel, pentru noua locaţie s-a renunţat chiar şi la celebrele culori roşu şi galben, mizându-se pe culorile alb, negru pentru noul logo, pe iluminare ambientală şi pe interioare cu multă sticlă şi metal.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.