Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Medic renumit pentru vindecarea cancerului si sindromului de oboseală cronică. „Cancerul se poate trata în câteva săptămâni”

in Sanatate

Cancerul, boala secolului 21 din cauza căreia mii de oameni isi pierd viata zilnic se poate vindeca in doar câteva săptămâni, este afirmația unui medic american. Leonard Coldwell este un medic renumit pentru vindecarea unor maladii precum cancerul, sindromul de oboseală cronică, dar şi alte afecțiuni legate de stres.

hqdefault

Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca între două si 16 săptămâni, dar, la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiență de peste 20 de ani știe că această boală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană”, afirmă Leonard Coldwell.

Conform, voceavalcii.ro, medicul a explicat că bolnavii pot stopa cancerul dacă corpul lor devine alcalin, ca urmare a eliminării stării acide, dar şi a toxicităţii interne (acidoza). Adoptarea unor diete și a unor sucuri verzi, bogate în clorofilă, calciu bun și minerale (corpul ajunge la alcalinitate) ajută la alcalinizarea corpului. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit.

Dr. Coldwell mai spune: „ (pentru a trata cancerul) unii medici din Europa folosesc injecții intravenoase cu vitamina C (în jur de 100 ml), de trei ori pe săptămână, sau mai des în unele cazuri. Din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E”.

Iata mai jos un film cu acest renumit doctor american.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate