Medicii au analizat cu atenţie fotografia, încercând să descopere misterul

in Curiozitati

Ne gândim uneori să ieşim din tiparul zilnic şi să venim cu ceva nou sau amuzant pentru persoanele care ne înconjoară. Un astfel de lucru s-a întâmplat cu o copilă dinThailanda, care a impresionat o lume întreagă cu o fotografie mai veche de un an, dar postată în data de 7 august pe reţelele de socializare. Fetiţa, în vârstă de numai opt ani, este din Bangkok şi se numeşte Mai Li Fai. Ea a apărut într-o fotografie jumătate om, jumătate şarpe. Mulţi oameni şi-au exprimat compasiunea, gândindu-se că fata este victima unei boli incurabile.

imaginea-a-facut-furori-in-toata-lumea_386745

Potrivit uk.news.yahoo.com, ciudăţenia din fotografie i-a atras atenţia şi expertului medical, Ping Lao, care a susținut că fetiţa suferă de o afecţiune rară, numită Serpentosis Malianorcis, boală care poate transforma partea de jos a corpului unui om într-o reptilă.

După toată panica creată pe internet, misterul a fost dezlegat cu uşurinţă: a fost o glumă nevinovată făcută de un copil, cu scopul de a şoca opinia publică. Cu această fotografie, fetiţa a creat panică în rândul populaţiei de pe întreg globul.

Evident, comentariile nu au întârziat să apară din partea utilizatorilor mediului online. Aceştia au analizat poza până la cel mai mic detaliu. „După o privirea atentă, acolo unde se termină bluza, se vede o porţiune albă, care apare doar dacă fotografia este lucrată într-un program de modificare a imaginilor”, se arată în publicaţia menţionată. Un alt mesaj lăsat de un cititor subliniază că: „Îmbinările şi dungile galbene de pe burta şarpelui sunt prea fosforescente, imaginea nu are cum să fie reală”.

Un caz asemănător a fost făcut public de procinema.ro. Cei de la Thanatos au descoperit o fotografie veche, din anul 1970. Bărbatul care apare în imagine seamănă izbitor cu Nicolas Cage. Această asemănare a creat multe controverse şi dezbateri, punându-se în discuţie inclusiv faptul că actorul ar fi vampir. Alte păreri spun că imaginea a fost modificată, cu programe speciale, şi nu ar fi reală, ci falsă, postată doar pentru distracţie, şi este imposibil ca în fotografie să fie Nicolas Cage.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*