Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Medicii nu vorbesc despre miracole!” CE S-A INTAMPLAT CU ACEST COPIL, SARUTAT DE PAPA FRANCISC

in Spiritualitate

Povetea unei femei din SUA, Lynn Cassidy, a impresionat pe toată lumea și a fost preluată chiar și de Washington Post. Femeia, de religie catolică, a adus pe lume o fetiță care sufera de sindromul Down.

Medicii i-au spus mamei, după o serie de teste amănunțite, că este posibil ca fătul să aibă cumplita boală genetică. Însă nu era prima dată când medicii se înșelaseră. Cassidy era deja mama unui copil, care a fost suspect și el de aceeași teribilă afecțiune și s-a născut sănătos. Numai că de data aceasta doctorii nu se înșelaseră. Ave a venit pe lume în ianuarie 2014. O fetiță frumoasă, blondă, cu ochi albaștri. Și, din păcate, bolnavă. Medicii nu au avut deloc vești bune pentru părinții copilei. Avea probleme cu ochii, cu urechile și, cel mai grav, cu inima. Micuța se născuse cu două găuri pe organul vital, însă părinții au refuzat să-și piardă speranța, scrie antena3.ro.

În 2014 s-au hotărât să facă o excursie la Roma. Vaticanul era plin de oameni care sărbătoreau canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea. Papa Francisc era așteptat în mulțime, iar ei auziseră că îi place să binecuvânteze copii. Așa că atunci când papamobilul s-a apropiat de ei, tatăl lui Ave a ridicat-o pe micuță și i-a dat-o unei gărzi de corp. Papa Francisc a sărutat-o pe frunte și a întrebat cum o cheamă și câte luni are, iar Scott Cassidy a țipat: ”Are două găuri în inimă”. Părinții nu știu dacă Suveranul Pontif l-a auzit pe Scott, însă întorși în State au mers cu Ave la cardiolog. Una dintre găuri dispăruse, cealaltă se micșorase semnificativ.

”Medicii nu vorbesc despre miracole. Chiar dacă sunt credincioși, nu vorbesc despre ele la modul ăsta. (…) Eu cred în miracole. Și chiar cred că Dumnezeu poate acționa prin intermediul papei”, a spus Lynn Cassidy. Sursa: Stireazilei.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate