Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mesaj foarte puternic transmis de Dan Puric tinerilor protestatari: „APUCAȚI-VĂ ȘI CITIȚI, ÎNVĂȚAȚI SĂ FIȚI ROMÂNI”

in Evenimente

Într-o intervenție televizată Dan Puric a transmis o serie de mesaje foarte puternice tinerilor protestatari.

160

În polemica iscată de incendiul de la Clubul Colectiv și de protestele puternice care au urmat acestui incendiu s-a amestecat de curând și Dan Puric, cunoscutul actor care s-a remarcat în ultimii ani ca un promotor al prezervărilor valorilor naționale.

Într-o intervenție la postul România TV, Dan Puric a vorbit despre ceea ce el consideră ca fiind tragedia tinerilor români la ora actuala. Acesta consideră că tinerii români au un potențial enorm dar din păcate nu sunt lăsați să se exprime de derbedeii care au ocupat practic România. Acesta a remarcat că așa cum generația sa nu a avut cu adevărat valori din care să aleagă, același lucru se întâmplă și acum. Protestatarii strigă că s-au săturat de sistemul ticăloșit dar nu prea au pe cine să pună în locul sistemului pe care îl vor plecat cu atâta ardoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate