Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mesaj pentru Klaus Iohannis. Traian Băsescu: ”Jocul este extrem de periculos. Domnule Preşedinte, opriţi-vă!”

in Evenimente/Politic/Stiri online

Fostul președinte Traian Băsescu a transmis un mesaj actualului șef al statului, Klaus Iohannis, pe care îl acuză că se folosește excesiv de emoțiile poporului pentru a-și atinge obiectivele politice.

T. Băsescu face referire la tragica moarte a polițistului Gigină care a sensibilizat cetățenii, iar președintele țării nu ar fi ratat ocazia unui joc politic pe marginea incidentului.

”Domnul Preşedinte Klaus Iohannis este într-o eroare fundamentală. Utilizează excesiv „strada” şi emoţia colectivă a morţii dramatice a propriilor cetăţeni pentru a-şi atinge obiectivele politice.
Jocul este extrem de periculos şi nu are nimic comun cu democraţia, cu statul de drept, dar nici cu omenia. Domnule Preşedinte, opriţi-vă!”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.mesaj-basescu

Întrebat de un internaut dacă este ”fan Gabriel Oprea”, fostul președinte a explicat: ”Nu sunt fan Gabriel Oprea, dimpotrivă. Dar am considerat şi consider că este inadmisibil să foloseşti drama de la Colectiv şi moartea tânărului poliţist Gigină pentru a-ţi atinge obiective politice. Sau poate nu observaţi acest lucru?”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate