Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mesaje dedicate lui Mircea Badea: A venit careva cu jalba în proţap, la borş la tine, să-i dai? Ai tupeu să ceri bani. Crapă fierea în tine că nu ne-am uitat ţara şi că e a noastră? Du-te, „prietene”, la muncă!

in Evenimente

În gura… DIASPOREI! | Ce român din Diaspora ţi-a cerut ţie ceva, Badea? A venit careva cu jalba în proţap, la borş la tine, să-i dai? Ai tupeu să ceri bani. Crapă fierea în tine că nu ne-am uitat ţara şi că e a noastră? Du-te, „prietene”, la muncă!

Reţelele de socializare sunt pline de mesaje dedicate lui Mircea Badea, după ce vedeta Antenei 3 a jignit în mod repetat românii din străinătate. Ultimul lui mesaj pentru  Diaspora a încins spiritele:

mircea-badea-motociclisti

„Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, așa, mă gândesc dacă cei care spun că și-au luat țara inapoi nu plătesc și impozite sau și-au luat țara înapoi pe banii altora. Și am pus exact întrebarea asta… dar cei care și-au luat țara înapoi, așa zic ei, nu am zis eu, plătesc și impozite sau și-au luat țara înapoi pe banii mei și ai tăi și ai ăstora care plătim impozite?

Că dacă ți-ai luat țara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ți-ai luat țara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu. Și îți dai seama că înjurături, că nu se poate(…)

Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzația că dacă trimit bani și cumpără biscuiți de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetățenesc”, a spus Badea, în emisiunea Sandrei Stoicescu. Mircea Badea a completat, ulterior, pe Facebook: „Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”.

Dar, ca şi în cazul fostului ministru Ioan Rus, Diaspora demonstrează că NU acceptă insulte. „Mircea Badea, cum îţi permiţi să ieşi ‘la interval’, ca să mă exprim ca tine, şi să ne insulţi? Cum îţi permiţi să spui că nu facem nimic pentru ţară când, datorită nouă, Diasporei, România nu a ajuns ca Grecia. Ai idee câţi bani trimitem noi în ţară anual? Biscuiţii ăia, pe care spui tu în batjocură că-i cumpără mama, au pe lângă preţul lor un TVA, pe care îl plătim! Plătesc şi taxe şi impozite, ca orice cetăţean care deţine o proprietate. Suntem EROI, ‘prietene’, pentru că nu am stat ca grecii cu ochii pe ajutoare, noi am plecat în lume.

Suntem harnici, suntem inteligenţi şi am reuşit, pentru că am demonstrat că suntem buni! Afară nu merge treaba cu ‘pilele’ cum faceţi voi cu beizadelele. Suntem adevăraţii ambasadori ai României în străinătate.

NOI! Diaspora, nu ‘domnii’ ăia de pe la consulate, care nu fac decât să pună taxe pentru orice hârtie solicitată. Impertinenţa şi aroganţa cu care suntem trataţi când ajugem la mâna celor desemnaţi de voi să vă reprezinte în străinătate este egală cu nesimţirea cu care vorbeşti tu despre Diaspora. Ce român din Diaspora ţi-a cerut ţie ceva, Badea? A venit careva cu jalba în proţap la borş la tine să-i dai?

Nu cred! Crapă fierea în tine că nu ne-am uitat ţara, ‘prietene’, şi că spunem în gura mare că România este a noastră! Nu mai aveţi subiecte? De ce nu întrebi, ‘prietene’, politicienii ce impozite plătesc, pentru câte case, terenuri etc. Peştele de la cap se împute! Dar tu nu ai de unde să ştii asta, că de când ai luat pumni în bot de la motociclist ai rămas cu sechele. Mare vedetă a ajuns Mircea Badea, dar nu ca jurnalist. Pentru asta îţi trebuie nerv în pix. Vedetă a ajuns de când a luat-o pe cocoaşă de la un motociclist

. Să ne dai numele băiatului ăla să-l cinstim, că mare pomană şi-a făcut cu tine să îţi arate unde îţi este locul, ‘prietene’. Noi nu ne luăm ţara înapoi pentru că România nu este a ta! Încerci să-i instigi pe cei de acasă împotriva Diasporei? Mare greşeală, ‘prietene’! Nu vei reuşi! Cum poţi să ai atâta tupeu încât să ceri bani. Du-te, ‘prietene’, la muncă! Impozitele le plătim şi în ţara în care locuim, şi în România, inclusiv pe apa de ploaie în lunile de secetă.

Cred că ai clocit-o mult p-asta, stând crăcănat în şpagat şi meditând la ce pumni în cap ţi-ai luat ultima dată când ai vrut să te dai rotund. Mă gândeam ca noi să nu te batem… Suntem prea mulţi, dar dacă fiecare om din Diaspora te-ar scuipa… aşa, cu SIKTIR… ca să te citez, nu te-ar mai spăla nici toată Dunărea.

OFFF BADE… dă-te-n gura… presei! Oana, un cetăţean Român din Diaspora, care plăteşte IMPOZITE. TRĂIASCĂ ROMÂNIA!”

– See more at: http://www.nasul.tv/in-gura-diasporei-ce-roman-din-diaspora-ti-a-cerut-tie-ceva-badea-a-venit-careva-cu-jalba-in-protap-la-bors-la-tine-sa-i-dai-ai-tupeu-sa-ceri-bani-crapa-fierea-in-tine-ca-nu-ne-am-uitat-ta/#sthash.HltaFYHY.dpuf

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate