Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

MESAJUL TERIFIANT transmis de Vladimir Putin catre ISIS. O să-i căutăm peste tot, indiferent unde s-ar ascunde. O să-i găsim în orice colţ al planetei şi-i vom pedepsi

in Extern

Vladimir Putin reacţionează, în urma atentatului terorist în care un avion rusesc, cu 224 de persoane la bord, a fost doborât de ISIS.

img

Conform BBC, în urma veştii că avionul a fost doborât de un atac terorist, Vladimir Putin a jurat să găsească şi să pedepsească responsabilii pentru doborârea avionului.

Şeful securităţii ruseşti susţine că un act terorist a doborât avionul rusesc A321 in Egipt. În urma prăbuşirii avionului 224 de persoane care se aflau la bord au murit.

Ancheta desfăşurată a dezvăluit că au fost găsite „urme de explozibil străin”. Aproape toţi pasagerii care au murit erau ruşi.

„Categoric vom afla cine este vinovat. O să-i căutăm peste tot, indiferent unde s-ar ascunde. O să-i găsim în orice colţ al planetei şi-i vom pedepsi”, a declarat preşedintele Vladimir Putin pentru BBC.

Un oficial a declarat că o bombă,  care avea un kilogram de dinamită, a fost plasată la bordul avionului.

Avionul s-a prăbuşit pe 31 octombrie şi rămăşiţele aeronavei s-au pierdut în aer. „Asta explică dispersarea largă a bucăţilor avionului”, a declarat Alexander Bortnikov

https://www.youtube.com/watch?v=-2i2GIpX5ec

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate