Mesajul unei profesoare pentru eleva violata “Tu NU AI NICI O VINĂ! Ăsta să fie gândul cu care te trezeşti în fiecare zi”

in Spiritualitate
Loading...

Cazul fetei din Vaslui care, în luna noiembrie a anului trecut, a fost violată de şapte bărbaţi pe care magistraţii i-au lăsat în libertate, a şocat o ţară întreagă. Eleva de 18 ani a fost abuzată până la leşin, pe un câmp, ore în şir, dar procurorii nu au considerat că violatorii, şapte la număr, sunt un pericol pentru societate, aşa că i-au lăsat liberi.

În timp ce “călăii”, părinţii şi rudele lor încearcă să o denigreze pe tânără şi să o scoată vinovată pentru tragedia prin care a trecut, pe internet se duce o amplă campanie de susţinere a acesteia. Până acum, peste 45.000 de oameni au semnat o petiţie prin care cer arestarea violatorilor, iar alte câteva sute i-au trimis mesaje de încurajare pe Facebook scrie libertatea.ro

Citeste si: ASTA le TRANSMITE un INTERLOP celor 7 băieți care au violat-o pe fata din Vaslui!

Printre ei, se află şi o profesoară din Iaşi, care i-a trimis fetei o scrisoare emoţionantă, menită să-i ridice moralul în aceste clipe grele.

“Stiu că acum simţi că totul este un vârtej teribil în jurul tău, ai vrea să opreşti toată nebunia, ai vrea să te trezeşti din acest cosmar. Aici o sa îmbrac haina de profesor şi o să îţi spun că ai o singură şansă: EDUCAŢIE. Singura modalitate de a scapa din mocirla care s-a creat în jurul tău şi să recapeţi control asupra vieţii tale este să înveţi, să ajungi să faci o facultate şi să obţii respectul celor din jur prin ce ai reuşit să acumulezi.

Citeste si: Violeaz-o pe mă-ta cinci minute, mă, psihopatule! Sigur o să-i placă!

 

Cred că, dacă aş fi în locul tău, în acest moment m-aş gândi la o carieră în Drept sau Medicină, un mod în care să poţi într-o zi să devii glasul sau alinarea celor neajutoraţi, aşa cum te simţi tu acum. Nu ştiu care sunt pasiunile tale, dar orice ai alege este bine, atât timp cat vrei să faci ceva util cu viaţa ta. Nu permite ca singura referinţă la tine sa fie „fata din Vaslui violată de 7 boi”.

Fii atât de bună în ceea ce poţi să faci încat nimeni să nu îşi aducă aminte de asta, nu lăsa o zi proastă să îţi dicteze întreaga viaţă. Ca femeie, tot ce trebuie să ştii este că întregul coşmar este doar produsul minţii lor bolnave, rezultat al unei creşteri sub-umane de către nişte femele (nu mame). Tu NU AI NICI O VINĂ! Ăsta să fie gândul cu care te trezeşti în fiecare zi”, îi trasmite profesoara, care şi-a păstrat anonimatul, fetei abuzate.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.