Metoda folosita de puscasii marini! Apasa degetul mijlociu al mâinii te poate salva în cazurile în care te simţi foarte rău.

in Sanatate

Un punct special aflat pe degetul mijlociu al mâinii te poate salva în cazurile în care te simţi foarte rău. Tot ce trebuie să faci este să presezi respectivul punct cât de tare poţi, tehnica fiind utilizată chiar şi de puşcaşii marini atunci când sunt răniţi în timpul unei misiuni.

s560x316_punct_buric_deget_mijlociu_98221600

Acest punct se găseşte pe buricul degetului mijlociu, la aproximativ un centimetru de la unghie. Ia un creion sau un pix şi cu mînă apasă acest punct, scrie bzi.ro.

Trebuie să apeşi cât durerea să fie suportabilă şi să menţii presiunea un minut. Astfel poţi regla tensiunea arterială, diminuezi problemele cardiace, elimini durerile de spate, ţi se desfundă urechile, iar organismul primeşte un plus de energie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.