Metodă inedită de protest, în localitatea TISAU din Buzău, unde localnicii s-au săturat de şoselele deteriorate.

in Spiritualitate/Stiri online

Metodă inedită de protest, într-o localitate din Buzău, unde localnicii s-au săturat de şoselele deteriorate. Se întâmplă la Tisău, unde câţiva săteni cu iniţiativă au amenajat mici grădiniţe cu flori în gropile din asfalt. Poate, în acest fel, cred autorii iniţiativei, vor fi observate mai uşor de autorităţi.

974x468

Însoţit de mesajul ”Minune la intrare în Valea Caprei, au ieşit flori din asfalt… Minunea mai mare este a autorităţilor, pentru că nu o văd”, un set de fotografii postate de Marian Stoicescu, din Tisău, face deliciul internauţilor.

Citeste si: O Romanie plina de flori! Noua modalitate de avertizare a autoritatilor cu privire la starea drumurilor.

Pozele arată o groapă în asfalt transformată în grădiniţă cu flori multicolore, împrejmuită cu pietre văruite, care se vrea a fi un marcaj rutier… special. Poate, în acest fel, şoferii vor avea şanse mai mari să nu-şi rupă maşinile în groapa cu pricina, iar autorităţile vor fi mai receptive.

IMG_20150617_174102

Reacţiile oamenilor la fotografiile postate nu au întârziat să apară. ”Fain, măcar cu flori să se astupe gropile dacă nu sunt în stare să astupe gropile”, scrie Geanina. ”Bună idee, dar apă aveţi pentru a le uda??”, reacţionează Alina.

IMG_20150617_174052
Autor: Iulian Bunila Sursa: Adevarul.ro
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*