Metoda prin care prelungesti durata de funcționare a aparatului de bărbierit

in Curiozitati

Această metodă nu necesită bani mulți, dar prelungește durata de viață a unui aparat folosit de bărbați pentru bărbierit.

ascutire-640x325

Aparatele de ras sunt utilizate frecvent de oameni (excepție cei cu barbă). Unii se bărbieresc zilnic, alții la câteva zile. De aceea ele sunt des schimbate pentru că nu mai taie bine.

De fapt se folosesc de câteva ori și apoi sunt aruncate la gunoi. Lamele se tocesc. Astfel se cheltuie o mulțime de bani pe achiziția altora.

Iată însă o modalitate facilă de a ne ascuți lamele aparatului de ras.

Se ia o bucată de la niște blugi uzați și se ascute aparatul glisându-l pe această suprafață de sus în jos de cel puțin 10-20 de ori. În acest fel lamele vor fi ca noi.

Trebuie să avem grijă ca atunci când le ascuțim să fie curate. Se economisesc astfel timp și bani.

Să presupunem că este sfârșit de săptămână și se întâmplă să te bărbierești seara,târziu, după ce ai venit din oraș.

Dacă nu vrei să mergi din nou la magazin poți încerca această metodă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.