Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mihai Gâdea, Mircea Badea și Adrian Ursu au firme in Panama, Regatul Unit și Spania?

in ShowBiz

EXCLUSIV. DOVEZI INCENDIARE: Gâdea, Badea și Ursu, firme offshore în PANAMA, Spania și Regatul Unit

Numele Băsescu apare în registrul de firme deţinut de un broker din Panama. Băsescu Investment INC, o societate anonimă. Dezvăluirea a fost făcută la emisiunea “Exces de Putere”, realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu.

gadea-badea-ursu-628x314

O anchetă pornită de jurnaliștii de la Informația Zilei, folosind aceleași instrumente ca Oana Stancu de la Antena 3, a dezvăluit faptul jurnaliștii Antena 3 Mihai Gâdea, Mircea Badea și Adrian Ursu ar putea fi deținătorii unor societății anonime din Panama, Regatul Unit și Spania.

Astfel, pe portalul Dato Capital (https://www.datocapital.com) am găsit două firme cu numele Gadea (sau Gâdea) în Panama, care funcționează sub denumirea de GADEA PRODUCCIONES. S.A. și GADEA S.A., 83 de firme Gadea în Spania și o GADEA LTD în Regatul Unit.

Gadea-Producciones-628x417

gadea-rezultate-628x420

gadea-sa-628x423

 

Pentru că sunt prieteni foarte buni, am zis să căutăm firme și după numele domnului Mircea Badea. Rezultatul a fost previzibil: o firmă BADEA S.A.funcționează, bineînțeles, în Panama. În Spania, am găsit 6 companii și tot 6 am găsit și în Anglia, în total 13.

badea-rezultate-628x446

Nici corealizatorul emisiunii Exces de Putere nu este mai prejos. Chiar dacă a participat la dezvăluirea despre firma Basescu Investment Inc. din Panama, a omis să ne spună că în Anglia există URSU TRANSPORT LTD și în Spania MARIUS URSU ADRIAN (cât pe ce).

ursu-rezultate-628x442\

Acum, noi nu spunem că ar fi firmele lor, dar pe câți oameni îi poate chema Gâdea în lumea asta? Dar Badea? Dar Ursu Adrian (și Marius, într-adevăr)?

Ideile proaste ale domnului Băsescu de a-și face firme în Panama au fost inspirate, se pare, de GADEA PRODUCCIONES. S.A. (fondată în anul 2003) și de GADEA S.A. (care a fost fondată în 2005). Băsescu și-a făcut curaj să își fondeze o firmă abia în anul 2011.

sursa: http://www.informatiazilei.ro/

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate