Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mihai Găinuşă: „Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele”

in ShowBiz

Aflat la cea de-a 46 aniversare a zilei sale de naștere, Mihai Găinușă a schițat un scurt bilanț, cu bune și rele, ale anilor ce au trecut.

Fostul său partener de emisiune, Șerban Huidu, a trecut, din păcate, pe lista neagră a lui Găinușă.

Am două comori pe care le iubesc cât pot eu de mult. Am o soție care mi-a fost aproape mereu. Mulțumesc Ioana.

Nu-l mai am, din păcate pe Truți, care m-a părăsit acum două zile, după 18 ani și jumătate de miorlăieli. Am avut grijă de tine cât am putut, Oacă, iartă-mă dacă n-am putut mai mult.

Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris și l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. Multumesc Filip. Mulțumesc Luca. Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulțumesc Călinescu. Nu-ți mulțumesc pentru că mi-ai zis de față cu toți sclavii tăi că n-am față de ecran.

Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect.

Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct”, a scris Mihai Găinușă pe blogul său.

Replica lui Șerban Huidu nu s-a lăsat așteptată și a venit tot prin intermediul blogului personal. 

În numele echipei de “nulitati” am să îți transmit mesajul colegilor “din linia doi”, că pe linia unu e doar unul-cel care are toți foștii colegi alături. Doar că nu se prea văd.

Deci: Nebunul ăla de Silviu te salută și îți spune că Topul Rușinică merge foarte bine. Ceea ce îți dorește și ție cu emisiunea aia nouă. Cică a vândut în 4 luni cartea foarte bine. Cam câte exemplare ai vândut tu în total. Deh nu mai sunt același vremuri…. Proasta aia de Fani îți ține pumnii să faci rost de un producător mai devotat și mai ordonat decât ea. Ea care nu depășește linia doi.

Tăntălăul ăla de Dezbracatu îți spune: la mulți ani și îți este recunoscător pentru că, datorită ție, prețuiește mult mai mult colegii pe care îi are.

Cretina aia de Ioana îți ține pumnii strânși să ai parte de un public la fel că și ea: cu facultăți terminate și mastere pe deasupra. Bebelusele îți vor dedică un dans în emisiune, îmbrăcate în frac, pentru că ele atrag audiența aia pe care tu nu dai doi bani. (…)

Îmi pare rău dacă am uitat ce cineva și aș vrea să fim bine înțeleși: nu eu mi-am asumat meritele ci Echipa asta din care fac parte cu drag și din care ai făcut parte și tu, dacă îți mai aduci aminte. Ei se gândesc cu drag la ține, poate și pentru că nu știu că tu câștigai de trei ori mai mult decât toată Echipa la un loc (ups mi-a scăpat). Totuși, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toți sunt niște nulități, de linia doi etc, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte și ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi dar s-au gândit că fiind “nulitati de mână a doua” nu fac față presiunii noilor tale planuri” a venit replica aspră a lui Șerban Huidu.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate