Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

MIHAI VASILESCU un BLOGARAS cu aere de scriitor

in Articole

A venit si ziua in care scriu un articol despre prostie.

Imi doream de mult timp insa acum am avut ocazia ajutat de un blogaras Mihai Vasilescu.

Vei afla in continuare punctul meu de vedere asupra prostiei si ce poate fi facut in privinta ei.

In primul rand, nu sunt de acord cu generalizarea termenului „prost” sau „proasta”.

Nu poti spune despre un om ca este pur si simplu prost.

Pentru ca ai putea spune atunci si despre un om ca este pur si simplu inteligent, dar asta nu e neaparat motiv de lauda. Stiu enorm de multi oameni foarte inteligenti care se zbat in probleme si esecuri comparat cu alti oameni mai putini „inteligenti” care se bucura de un succes, o implinire si o calitate a vietii de invidiat.

M-am tot gandit zilele acestea cand am fost bolnav care sunt dedesubturile prostiei si ce face un om la un moment dat sa fie prost.

Spun la un moment dat pentru ca nimeni nu e prost tot timpul si nimeni nu e inteligent tot timpul. Uneori oamenii inteligenti fac niste lucruri foarte idioate si niste oameni prosti fac niste lucruri foarte inteligente.

Un profesor de-al meu a spus asa: ” Diferenta dintre un om prost si inteligent este ca prostul face mereu aceeasi greseala iar desteptul tot timpul alta”

In cazul de fata vorbim de un blogaras de care foarte putina lume a auzit (poate chiar deloc) pe nume Mihai Vasilescu. Nu o sa dam link catre „blogul” lui pentru ca nu vrem sa va indispunem, si nu vrem sa-l ajutam. In viziunea domnului Mihai Vasilescu umorul se face prin cuvinte obscene si nesimtire dusa la limita.

De ce vorbim despre el?

Pentru ca se incadreaza foarte bine in cele spuse.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate