Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mihail Neamtu i-a facut publice veniturile Ecaterinei Andronescu! Ea a reactionat cu agresivitate: „Domnule Neamtu, sunteti atat de jalnic incat nici macar nu va mai raspund”

in Politic

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu s-a simtit extrem de lezata cand Mihail Neamtu i-a facut publice veniturile intr-o emisiune in direct la B1 TV. Ea a reactionat cu agresivitate.

Mihail Neamtu, prezent intr-o emisiune la B1 TV, a tinut sa exemplifice modul in care PSD a tratat sistemul educational cu cazul Ecaterinei Andronescu. „In 2008, cand mi-am propus sa revin in tara, doamna Ecaterina Andronescu a incasat 45.785 de euro, adica in medie 3.815 de euro pe luna, in an de criza. Astazi un cercetator la Academia Romania, care vine cu doctorat de la Geneva, are un salariu de 385 de euro”, a spus Neamtu. „Din 1990 au plecat 100.000 de oameni” cu studii inalte, a adaugat Neamtu.

Andronescu s-a enervat foarte tare si l-a acuzat pe Neamtu ca este „jalnic”: „Domnule Neamtu, sunteti atat de jalnic incat nici macar nu va mai raspund. (…) Am ramas aici si am format generatii de studenti, nu va permit sa-mi spuneti lucruri neadevarate despre cariera mea”. Sursa: Aktual24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate