Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Miliardarii nu trebuie să se teamă nici măcar în cazul unei apocalipse. Buncăr de un miliard de dolari menit să reziste unui război atomic

in Evenimente

Miliardarii lumii nu trebuie să se teamă nici măcar în cazul unei apocalipse. Ei pot beneficia de un buncăr de lux, care poate rezista unui război nuclear, unui tsunami, cutremur devasatator sau armelor chimice. În acelaşi timp, cei care îşi vor permite să deţină un apartament în Vivos Europa One se vor bucura de lux şi vor trăi fără griji cel puţin un an de zile.

646x404 (5)

Robert Vicinio, proprietarul companiei Vivos, a prezentat planul unui complex de supravieţuite în caz de apocalipsă, destinat bogătaşilor. Vivos va fi construit în satul german Rothenstein şi va costa aproximativ 1,1 miliarde de dolari.

Preţul unui apartament aici nu a fost anunţat deocamdată, dar este evident că întregul complex va fi accesibil numai celor foarte bogaţi, scrie Daily Mail. Vivos Europa One va fi o combinaţie de buncăr antiatomic şi hotel de lux. Va avea apartamente spaţioase, piscine, cinematograf, restaurante, iar spaţiul de locuit va fi personalizat în funcţie de preferinţele clientului. De asemenea, complexul va avea un spital şi un heliport, un post de televiziune, şcoală, închisoare şi şosele proprii.

Citeste mai mult: adev.ro/npzg17

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate