Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Milioane de clienți ai Telekom au primit facturi uriașe. ”Programul a luat-o razna”

in Stiri online

Cinci milioane de clienți ai Telekom au primit facturi ale căror valoare este mult mai mare decât abonamentul lunar.

”Peste 5 milioane de clienți Telekom se confruntă cu problema din foto de mai jos. Programul informatic care generează facturile abonaților, a luat-o razna. Pe factura curentă apare atât abonamentul lunii anterioare (achitat deja) cât și abonamentul lunii următoare. La numerele de telefon ale companiei nu răspunde nimeni. La zecile de mii se sesizări ale abonaților.. nu vin răspunsuri. Compania nu a luat nicio măsură de a anunța și/sau a cere scuze abonaților până la remedierea situației.

(…)

Pentru cei în problemă: achitați factura scăzând costurile încărcate eronat, înregistrați sesizare la un oficiu comercial și plângere la OPC (ultima este facultativă, primele două obligatorii dacă nu doriți să cotizați voluntar)” a scris o internaută pe Facebook.

La postare au scris și alți abonați Telekom, care au primit facturi chiar și de 1.500 de lei.

Sursa: dcnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate