Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Militant ISIS, responsabil cu recrutarea de teroriști în România

in Evenimente/Stiri online

Un cetățean irakian urmează să fie expulzat din România după ce SRI a descoperit că bărbatul este partizan al organizației teroriste Stat Islamic și încerca să atragă adepți pe teritoriul țării noastre.

Pe lângă identitatea sa, Hamad Raad Salih Hamad, bărbatul se folosea de alte două nume pentru a face propagandă masivă a ideologiei DAESH în scopul de a atrage adepți ISIS pe teritoriul României. Potrivit unui comunicat emis SRI, irakianul ar fi intrat în atenția autorităților române încă din anul 2013.hamad raad

„În urma măsurilor informativ-operative întreprinse la nivelul SRI s-a stabilit că suspectul a derulat activități care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri și amenințări la adresa securității naționale”, se arată în comunicatul SRI.

Curtea de Apel București a decis expulzarea cetățeanului Hamad Raad Salih Hamad și a dispus declararea acestuia ca persoană indezirabilă în România pe o perioadă de 10 ani.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate