Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Militari americani și tehnică de luptă au ajuns în Rep. Moldova. Activiștii socialiști moldoveni au blocat punctul de frontieră din vama Sculeni

in Extern

Peste 100 de vehicule militare și unități de tehnică de luptă din SUA au ajuns, în această dimineață, pe teritoriul Republicii Moldova. Acestea au intrat prin punctul de trecere Sculeni, informează unimedia.md.

Un alt grup de persoane din Ungheni au venit să-i susțină pe militarii americani și să le transmită „Bun venit!”, informează reporterii deschide.md.

În Republica Moldova au ajuns și aproape 200 de militari din SUA, care împreună cu 165 de soldați moldoveni vor participa în premieră la exercițiul „Dragon Pioneer 2016”, conform Digi 24.

Aplicațiile se vor desfășura de astăzi și până în 20 mai, în Batalionul de Geniu din satul Negrești, raionul Strășeni și la Bălți.

Scopul exercițiilor militare este instruirea contingentelor armatei Republicii Moldova și SUA pentru executarea cercetării de geniu, trecerea peste obstacole, executarea lucrărilor de distrugere a obiectelor explozive, ajutorului medical și evacuarea răniților.

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu mai mulți activiști au încercat să oprească trecerea trupelor pe teritoriul Republicii Moldova.

„Deputații socialiști împreună cu activiștii socialiști au blocat punctul de trecere a frontierei în Republica Moldova prin vama Sculeni, astfel că se verifică documentele soldaților și echipamentelor NATO”, a scris Igor Dodon pe pagina lui de Facebook.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate