Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Minciuna pe care o traim! Videoclipul care revoluționează lumea să spună adevărul despre ce se întâmplă cu noi.

in Curiozitati

Uita-te la  Acest lucru se face de către Spencer Cathcart, expunând adevărul despre ceea ce se întâmplă în lumea noastră coruptă iubit. Fără îndoială că va fi impresionat de acest film a tot ceea ce se întâmplă în lumea noastră, mulți vor ajuta să înțeleagă și să vadă realitatea a ceea ce se întâmplă și să înțeleagă spun toate minciunile în acea zi marile puteri economice. În acest film, vom înțelege că oamenii pe care noi nu suntem ca oameni, dar nu fac nimic pentru a schimba și de a salva planeta pe care trăim. Și, roboți cred că sunt purtate de marile puteri economice și, de asemenea, noi suntem blocate într-o cameră în spatele unui calculator și nu în rezonanță poate fi mai bine sau mai rău pentru noi.

Intrebarea care se pune mare este monopolul companiilor mari și, de asemenea, doresc să exploateze produsele sale comerciale fără Acestea măsoară deteriorarea lumii și societate. De exemplu, industria farmaceutica ITS companie mare este o boală și într-adevăr nu sunt interesați de găsirea unui leac pentru boala esta, ci mai degrabă un paliativ pentru ca pacientul să consume și petreacă o mulțime de bani pe droguri, și Din păcate, ei cred că numai lor beneficii economice semnificative fără preocupare pentru oameni bolnavi. Si te intrebi cine proprietarii companiilor, oameni, pentru că ei sunt ca, dar, din păcate, cu setea de putere.

Deci, putem apela companiile pentru a crește producția nenumărați nu poluează mediul înconjurător și nu realizează că râurile noastre seacă, taie copaci, care produc oxigen pe planeta noastră. De asemenea, este important să subliniem faptul că mulți oameni care nu au nimic de a face cu forțele economice contribuie, de asemenea, la distrugerea planetei noastre, iar noi suntem egoiști și cred că dacă nu avem și generațiile viitoare.

Așa că vă invit să urmăriți conținut video și pot gândi și pentru a evita sau de a continua să promoveze pe mormântul planetei noastre și de noi înșine ca ființe umane. După ce a văzut videoclipul, dacă doriți, sper să împărtășiți pe rețelele sociale, astfel încât să ne putem conduce esta acest mesaj la cât mai mulți oameni posibil, astfel încât să putem sensibiliza cu privire la problema pe care o avem oameni care trăiesc într-o lume minunata.

https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate