Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

MindMi, invenția unui român care îți spune ce fel de personalitate ai și ce job ți se potrivește

in Evenimente/Informatica/Stiri online

MindMi este un sistem inventat de Dumitru Grigore, inginer fizician, care după mai mulți ani de cercetare şi teste a reuși să găsească soluția optimă pentru a determina profilul psihologic al unei persoane și domeniul în care acesta ar putea cunoaște succesul.

MindMi furnizează informații despre profilul psihologic al examinatului (ce fel de personalitate are – coleric, sangvin, flegmatic sau melancolic – şi poate da informaţii şi la nivelul compabilităţii între profilul respectiv şi profilul jobului pentru care aplică, potrivit lui Alexandru Galoş, CEO al Psychometric Systems, compania ce produce şi comercializează MindMi, notează Business Magazin.

Dispozitivul este format din două componente: una hardware (un scanner de mâini care utilizează principiul activ al activității glandelor sudoripare drept manifestare periferică a activării neuronale şi una software (aplicația web). Pentru a determina tipul de personalitate și domeniul potrivit unei persoane, subiectul îşi plasează mâinile timp de cinci minute pe scannerul dotat cu mai mulţi senzori, apoi se analizează şi se transpun datele într-o varietate de tipare şi profiluri psihologice. Datele scanării sunt salvate în cloud şi pe baza lor compania poate genera diferite rapoarte, ce se bazează pe 62 de indicatori psihologici, în funcţie de ce este de interes pentru angajator.

Când vine vorba de interesul pe care l-ar putea trezi MindMi, Alexandru Galoş, spune că achiziționarea unui astfel de aparat vine în ajutorul angajatorilor, care doresc o analiză exactă a profilului psihologic viitorului angajat. ”În bănci, de exemplu, pentru anumite poziţii se cere un profil psihologic. Nu poţi să ignori o analiză foarte pertinentă la momentul angajării, pentru că este foarte greu de dat afară un om apoi. Un alt element adus de produsul nostru este optimizarea în cadrul unei companii, în cazul în care un angajat nu se potriveşte pe domeniul unde lucrează în prezent“, a declarat Galoş pentru Business Magazin. De asemeni, experții asigură că în urma testelor efectuate, s-a dovedit că MindMi nu poate fi păcălit de nicio persoană.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate