Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ministru norvegian, instructii foarte DURE pentru musulmani: „Aici mâncăm carne de porc, bem alcool și ne arătăm fața”

in Extern

Ministrul norvegian pentru migrație și integrare este supus unui val puternic de critică după ce oferit instrucții foarte dure musulmanilor care au migrat în Norvegia despre stilul de viață de acolo.

„Cred că cei care vin în Norvegia trebuie să se adapteze la stilul de viață din societatea noastră. Aici mâncăm carne de porc, bem alcool și ne arătăm fața. Trebuie să te comporți după valori, legile și regulile care sunt în Norvegia când vii aici”, a spus ministrul Sylvi Listhaug, potrivit rt.com.

De altfel, politicianul a scris un articol într-un ziar norvegian în care își exprimă părerea despre situația privind migranții.

„Nu este treaba societății să se adapteze după imigranți și este important să le semnalizăm cerințe foarte clare” susține ministrul norvegian, „principalul lucru este ca cei ce vin să învețe limba și să își găsească un loc de muncă,  în așa fel încât să se poată întreține singuri”.

În mai puțin de un an, numărul imigranți noi din Norvegia a scăzut de la un record de 32.000 la cel mai mic număr din ultimii 19 ani, de doar 3.550 în 2016.

Sursa: activenews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate